09.01.2023. - POMORAVSKI VODIČ - JEDINSTVEN SISTEM MEDIJSKOG REKLAMIRANJA SA INFORMISANJEM I POZICIONIRANJEM
- Sva preduzeća, preduzetničke radnje, javna i državna preduzeća, ustanove, udruženja kao i institucije i organizacije su na jednom mestu.

- Svi klijenti mogu o sebi da prezentuju veliku količinu informacija (logo znak, fotografije, tekst, telefonske kontakte i mejl kontakte, adresu, linkovane veze za websajtove, Facebook stranice, Instagram, Twiter, Viber, Skype,

- Sistem bukvalno dovodi potencijalnog korisnika na adresu davaoca usluge, jer je pozicija adrese davaoca usluge u direktnoj vezi sa Google mapom i sve funkcije istog sistema su uključene u Pomoravskom Vodiču.

- U rubrici Najave događaja u pretraživaču Pomoravski Vodič naši klijenti mogu da najave bitne događaje iz sfere sopstvenog poslovanja (akcije, popusti, promocije, degustacije), kao i da se najave događaji iz oblasti kulture, sporta...

- Svi klijenti koji su prezentovani u Pomoravskom Vodiču su svrstani po branšama: Smještaj, Ugostiteljske usluge, Šoping-kuda u kupovinu, Medicinske usluge, Sport i fitnes, Nega lica i tela, Kultura i obrazovanje, Preduzeća.

Pomoravski Vodič u svom sastavu ima android aplikaciju i specijalizovani web sajt.

Za korisnike aplkacije Pomoravski Vodič sve je dostupno samo jednim klikom.

Preuzimanje aplikacije je besplatno, i može se preuzeti i preko sajta:

www.pomoravskivodic.rs

kao i preko:
GOOGLE PLAY - Pomoravski Vodič
i
Učitavanjem QR koda preko QR čitača

BUDITE U ŽIŽI INTERESOVANJA TRŽIŠTA!!!

POVEĆATE VIDLJIVOST VAŠE DELATNOSTI

Više informacija na telefon:
063 87 30 292

ili na meil
info@pomoravskivodic.rs