Link računari
54
0
Link računari
"Link računari" punih 20 godina (osnovan je aprila 2000.) deluje u oblasti kompjutera i informacionih tehnologija. Sedište firme nalazi se od osnivanja u centru Jagodine. Prodajom i servisom potpuno pokriva područje Pomoravlja, a sve više i čitavo područje Srbije, kao i brojne zemlje Evrope i sveta, gde se naši ljudi nalaze na radu. Godine predanog rada omogućile su da “Link” postane zaokruženi centar koji obuhvata veleprodaju i maloprodaju, održavanje i servis... ukratko - sve najvažnije segmente vezane za računare, potrošne materijale i fiskalne uredjaje. Na našoj referentnoj listi danas se nalaze nazivi svih većih firmi, ustanova i institucija, a na tenderima svoje poverenje su nam poklonili mnogi.

ŠTA ŽELIMO
Naša misija je približavanje modernih IT tehnologija savremenom čoveku. Zato iz „Linka“ sa računarom dobijate i izuzetnu servisnu podršku. U rekordnom roku otklanjamo kvarove u garantom i vangaratnom roku, odgovaramo na vaše pozive i besplatno pomažemo svojim stručnim savetima. Sve softvere uz kupljeni računar instaliraćemo bez naplate. To obuhvata free i softvere koje kupite, od operativnog sistema do specijalizovanih softvera za pojedine delatnosti.

MOTO
Siguran servis vredi koliko i sam uredjaj, a dobar izbor pruža neverovatno zadovoljstvo u svakodnevnom koriišćenju. “Link“ je tome posvećen.

CILJ
U želji da IT tehnologije i opremu što više približimo današnjim uslovima kupovine „Link“ od osnivanja godine posebnu pažnju poklanja razvoju saradnje sa sindikalnim organizacijama i razvoju tzv. On-Line ili jednostavnije – Internet kupovine. Podrazumeva se da Vam izabrana roba može biti dostavljena na vrata stana ili kuće bilo kojom brzom poštom, kao i da je možete preuzeti lično svakog radnog dana od 09:00 do 21:00, odnosno subotom od 09:00 do 15:00 časova.

Dobrodošli!
Pročitaj više