Avantura Park
2
0
Avantura Park
AVANTURA PARK - NOVI SADRŽAJ ZA POSETIOCE „RESAVSKE PEĆINE“

Avantura park predstavlja dodatni sadržaj koji će biti omogućen posetiocima Resavske pećine koji vole adrenalin i uživanje u prirodi.

Avantura park omogućava poboljšanje psiho – fizičke sposobnosti i aktivnosti kod dece i odraslih kao i savladavanj straha od visine.

U ponudi su sadržaji koji nude razvoj motoričkih sposobnosti, ali i psiholiških (savlađivanje straha od visine, rešavanje motoričkih zadataka u otežanim uslovima, imaju uticaj na povećanje broja veza sinapsi u mozgu, a samim tim i intetektualne sposobnosti deteta). Usled zanimljivog i raznovrsnog sadržaja privući će se veliki broj mladih i dati im mogućnost bavljenja novim sportskim disciplinama.

Današnja deca imaju veliku ponudu zanimljivih, šarenih, kompjuterskih igrica, društvenih mreža, i drugih fizički neaktivnih sadržaja, tako da im je teško privući pažnju fizičkom aktivnošću.

AVANTURA PARK u okviru Resavske pećine sa svojim sadržajima: Adrenalin poligonom, Veštačkom stenom, Zip-line sistemom, mini Adrenalin poligon za najmlađe može pozitivno uticati na njihovu motivaciju i aktivaciju.
Pročitaj više