ВИТЕШКИ ФЕСТИВАЛ ДЕСПОТА СТЕФАНА ЛАЗАРЕВИЋА
2
0
ВИТЕШКИ ФЕСТИВАЛ ДЕСПОТА СТЕФАНА ЛАЗАРЕВИЋА
Први Витешки Фестивал Деспота Стефана Лазаревића
Датум: 25. и 26. август 2023.
Локација: Миливска Клисура

Витезови и даме! Припремите се за незаборавно путовање кроз време док се враћамо у епоху храбрости, витештва и раскоши.
Најављамо вам најишчекиванији догађај године - Први Витешки Фестивал Деспота Стефана Лазаревића!
У срцу бајковите Миливске Клисуре, 25. и 26. августа 2023., оживеће дух витешке части и витештва које је обележило епоху Деспота Стефана Лазаревића.
Шта вас све очекује?
Узбудљиве Витешке Борбе: Видите витезове како се надмећу у епским борбама за част, славу и властити углед. Мачеви ће засијати на сунцу док се сударе у напетим окршајима!
Средњовековна Пијаца: Прошетајте кроз шарени лавиринт штандова и осетите дух средњег века. Права ризница рукотворина, одеће, накита и деликатеса који ће вас вратити у време давних царстава.
Музички Спектакл: Уживајте у мелодијама које одзвањају средњовековним тоновима. Музичари, свирачи и песници ће вас пренети у свет тајанствених мелодија и прича.
Витешка Уметност и Занати: Откријте занате и вештине које су се преносиле с колена на колено током средњег века. Прилика је да научите стари занат или направите сувенир који ће вас подсећати на овај незабораван догађај.
Придружите нам се док спајамо прошлост са садашњошћу и славимо наслеђе храбрих витезова. Први Витешки Фестивал Деспота Стефана Лазаревића ће бити догађај који се не сме пропустити!
Pročitaj više